Hälsovägledning online!

Att hinna prioritera sin hälsa är inte alltid det enklaste, men det är utan tvekan en investering värd att göra. För att underlätta har vi nu utformat HÄLSOVÄGLEDNING ONLINE som ger dig möjlighet att på helt egna förutsättningar ta tag i din hälsa. 

Med HÄLSOVÄGLEDNING ONLINE utgår vi alltid ifrån dina behov och önskningar, och alla träningsprogram och kostplaner är individanpassade, allt för att ge dig så bra resultat som möjligt.

I alla paket ingår ett inledande samtal över Skype eller på telefon. Detta kan också skötas över mail om så önskas. I det inledande samtalet utformar vi tillsammans en plan över hur vi ska jobba med din hälsa. Det som kan ingå i din hälsoplan är kostrådgivning och en kostplan, träningsprogram för gym, löpning eller hemmaträning, massage och samtal.

Paket:

  • Kostanalys + kostschema: 800 kronor
Med hjälp av en matdagbok som Du för analyserar jag din nuvarande kost grundligt och utifrån detta skapar jag ett kostschema som passar dina mål och förutsättningar.
  • Träningsprogram 1 månad: 500 kronor
  • Träningsprogram 2 månader: 800 kronor
Utifrån dina mål och förutsättningar skapar jag ett grundligt träningsprogram för en, två eller fler månader . Vill du ha en genomgång av programmet tillsammans med mig läggs en kostnad på 300 kronor till priset.
  • Kostanalys + kostschema + träningsprogram för två månader: 1500 kr
  • Kostanalys + kostschema + träningsprogram för två månader + 2 massager á 30 minuter: 2050 kr
  • Kostanalys + kostschema + träningsprogram för två månader + 4 samtal med samtalsterapeut*:3400 kr
I alla paket ingår regelbunden utvärdering och återkoppling från mig via mail.

om mig


Jag som håller i Hälsovägledning Online heter Hannah Berglund och är också ägare av Ester Holistic Studio. Jag är Hälsovägledare och har studerat hälsa under tre år på Luleå  Tekniska Universitet. Jag har god kunskap om fysisk träning, kost, stress och stresshantering, massage och om hur vi på hållbara sätt kan sammankoppla alla dessa delar.


Boka ditt paket!


För att boka ett paket för hälosvägledning skickar du ett mail till:
​​​​​​​
hannahberglund93@gmail.com