Om oss


Du vistas i en härlig och familjär miljö med vårt koncept bara för kvinnan.


Vår vision är att Ester Holistic Studio ska vara en plattform där du kan jobba med hela din hälsa. Både din fysiska, psykiska, sociala och existentiella.

Den fysiska hälsan får vi genom rörelse och fysisk aktivitet och genom att ge oss själva bra näring genom den kost vi äter. 

Den psykiska hälsan kan vi få genom personlig utveckling, genom samtal och genom att jobba med de rädslor och begränsningar vi upplever oss att ha. 

Social hälsa kan du uppnå genom att vårda och ta hand om dina relationer, genom att umgås med människor som får dig att må bra och genom att knyta nya och givande kontakter. 

Existentiell hälsa kan vara lite svårt att sätta ord på, men att må bra på en existentiell nivå kan handla om att ha en känsla av sammanhang, att känna menigsfullhet och det kan också handla om att ha en tro.

På Ester Holistic Studio erbjuder vi verktyg för att jobba med alla dessa dimensioner av hälsa. Vårt utbud av gruppträningspass ger dig möjlighet att ta hand om din fysiska hälsa. Vi har vår alldeles egen samtalsterapeut som erbjuder möjlighet till samtalsterapi, både i grupp och individuellt för din psykiska hälsas skull. Din existentiella hälsa har du möjlighet att främja genom yoga och meditation på Urban Yoga, och den sociala hälsan får du helt enkelt genom att vistas i vår familjära, varma och tillåtande miljö.

Varmt välkommen till oss!
​​​​​​​//Hannah med personal