Träning och självkänsla 

En kurs för unga tjejer


Kroppar. Smal. Tjock. Fel. Ful. Begrepp som är otroligt laddade i dagens samhälle. Ett samhälle där yta och perfektionism värderas högre än mycket annat. Det är långt ifrån enkelt att vara ung idag, och även fast sociala medier och den rusande tekniska utvecklingen är bra på många vis så för den också med sig mycket ont. Vi matas dagligen av bilder på perfekta kroppar, perfekta hem, perfekta liv och det är svårt, om inte omöjligt att inte bli påverkad.

Att träna handlar långt ifrån enbart om yta. Det handlar om att våga använda sin kropp. Om att våga utmana sig. Om att lära känna den kropp som så omsorgsfullt står ut med allt vi utsätter den för. I denna kurs på åtta tillfällen kommer vi träna för glädje och styrka. För att bli tryggare i oss själva. Vi kommer varje vecka även ha ett tema som vi i slutet av passet diskuterar och pratar om tillsammans. Vi kommer beröra ämnen som självförtroende och självkänsla, kroppsfixering och kroppskärlek, om sexualitet och om kärlek. Om viktiga och aktuella saker. 

Kursen riktar sig till dig som identifierar dig som tjej/kvinna och som är mellan 13 och 20 år gammal. Du behöver inte ha någon tidigare träningsvana.

Tid: Fredagar klockan 15.00 (kan skjutas fram något vid behov)
Kursstart: 31/1-2020. Kursen innehåller sex träffar.
Pris: 950 kronor
Anmälan

Kursen startar vid minst 5 anmälda kursdeltagare.