BLI HÄLSOINSPIRATÖR PÅ DIN ARBETSPLATS

Lär dig kontorsmassage och kontorsgympa


Vill du investera i dina medarbetares hälsa? Denna kurs riktar sig till dig som chef, HR-ansvarig, anställd eller privatperson och som vill lära dig enklare massage och rörlighetsträning att använda på din arbetsplats eller för hemmabruk. 

Kursen är i två delar och under första kurstillfället lär vi oss enkel och effektiv massage som kan användas på såväl arbetsplatsen som för hemmabruk. Massagen är lättillgänglig och kräver ingen massagebänk eller speciellt lokal, utan kan genomföras med endast en kontorsstol. Massagen vi kommer lära ut är speciellt användbar vid de problem som är återkommande vid stillasittande arbete, såsom stelhet och ömhet vid nacke, axlar och rygg. 

Vid andra kurstillfället lär vi ut enklare rörlighetsträning/kontorsgymnastik som enkelt kan genomföras på en arbetsplats. Träningen är till för att motverka stillasittande, att öka cirkulation, minska stelhet och får en effekt av ökad koncentrationsförmåga och effektivitet på arbetstiden. Vi kommer gå igenom både kortare program (5-10 minuter) och längre program. De flesta av programmen kräver inget ombyte.

Efter avslutad kurs får du som deltar med dig ett gediget material med färdiga program för både kontorsmassage och rörlighetsträning/kontorsgymnastik. Du får med dig verktyg och kunskap till att instruera dina medarbetare på ett lättsamt och pedagogiskt sätt.

Metoden vi går igenom är kostnadseffektiv och kan hjälpa dig skapa en långsiktig hållbarhet på arbetsplatsen. Utse en eller flera hälsoinspiratörer på din arbetsplats och anmäl er till kursen idag!

Tisdag 26/11 kl. 8-9.30
Tisdag 3/12 kl. 8-9.30


Investering: 995 kronor för hela kursen, 550 kr för en kursdel*

*Priserna är exklusive moms och faktureras eller betalas på plats vid kurstillfället.

Anmäl dig via mail till reception@esterco.se eller HÄR