Gravidträning

Träna tryggt och säkert under din graviditet


Att träna under graviditet kan kännas lite läskigt och otryggt, men det är väldigt sällan farligt att träna när du är gravid, snarare är det väldigt bra för både kropp och själ.  Idag vet vi att träning under graviditet ger en mängd hälsovinster både för dig och för barnet. 
Graviditeter är olika för alla, och om du är osäker kring förutsättningarna kring just din graviditet rekommenderar vi att du pratar med din barnmorska innan du påbörjar kursen.
Under kurstillfällena tränar vi tillsammans på ett tryggt och säkert sätt. Vi kommer också ha ett tema varje vecka som vi samtalar kring efter att vi tränat. 

Tid: Tisdagar 17.00-18.15
Kursstarter: 21/1-2020
Pris: 1200 kronor
​​​​​​​Anmälan: reception@esterco.se

Starka mammor! 

Kom igång med träning efter graviditet

Denna kurs vänder sig till dig som nyligen genomgått en graviditet och som på ett tryggt och säkert sätt vill komma igång med träning igen. Vi gör övningar som bygger upp din kropp och styrka från grunden, och du är såklart varmt välkommen att ta med ditt barn till passen.
Vår mamma-träning passar bra under det första året efter förlossning, innan ditt barn har börjat krypa. En riktlinje vi har är att det är lämpligt att starta kursen som tidigast åtta veckor efter förlossning, och vi vill också att du varit på din efterkontroll och fått klartecken från din läkare eller barnmorska. 

Tid: Måndagar kl. 10.00-11.00
Kurstart: ​​​​​​​28/10-2019 (sex tillfällen) och 20/1-2020 (sex tillfällen)
Pris: 1200 kronor
Anmälan: reception@esterco.se