HÖSTENS STORA NYHETER!

​​​​Under augusti månad flyttar jag tillsammans med mitt bolag Ester Holistic Studio till Kolvägen 10 och yogastudion Urban Yoga. Här påbörjas en ny era, med ett nytt koncept som riktar sig till dig som vill jobba med hela din hälsa. Jag kommer erbjuda träning i grupp och ett stort antal pass varje vecka. Det kommer finnas pass för den morgonpigga, den lite mindre morgonpigga, nattugglan, kontorsarbetaren, studenten och pensionären. Självklart bara för kvinnor. I dagens samhälle blir det allt mer viktigt att jobba med kroppen, att bli funktionellt stark och att hitta tiden till rörelse. Det har jag tagit fasta på, och därför kommer de flesta pass bygga på träning med egen kroppsvikt. På funktionella rörelser, på flås, på dans och glädje och på rörlighet. För mig är det också viktigt att alla som tränar med mig känner sig sedda. Därför handlar detta nya koncept också om att få träna individuellt. Att känna att varje träningspass ger just dig något, och att du känner en utveckling i allt du gör. Som personlig träning, fast i grupp. Vi kommer även erbjuda samtalsbehandling för dig som på djupet vill jobba med din hälsa. Massage för dig som vill koppla av. Ansiktsbehandlingar för dig som vill unna dig lyx. Och för dig som på allvar vill förändra din livsstil kommer vi erbjuda grupper där samtal, träning, kost och stresshantering ingår.

Lotta på Urban Yoga kommer erbjuda yoga i alla dess former, och ett andrum där du får stanna upp och landa i dig själv. En oas där du tillåts hitta den yogaform som passar just dig. Där du efter varje pass kan få sätta dig ner med en kopp te, samtala med andra eller bara vara en stund.
Denna kombination av yin och yang, av träning, personlig utveckling och återhämtning, är vad framtiden erbjuder, och jag hoppas ni är med mig på denna spännande, nya resa!

Gymmet som tidigare varit Ester Holistic Studio kommer leva vidare i ny regi på Storgatan 33. Besök Teambeachgym för mer information om detta.