Hur vi hanterar rådande situation med covid-19 i studion

Vi vet att tiderna vi gått in i nu är skrämmande för många, så även för oss. Vi vet inte hur detta kommer utveckla sig, men oavsett så vill vi fortsätta sprida och stärka hälsa. Vi är starka tillsammans, och vi gör vårt bästa för fortsätta bedriva vår verksamhet som vanligt.

Vi kommer i närtid börja live-streama en del klasser via Zoom och också komplettera schemat med en del klasser som enbart körs online. För detta behöver du en dator med kamera samt en plats att träna på hemma eller på jobbet. Mer information om detta kommer. Vi kommer även flytta ut en del klasser utomhus när vädret tillåter. Skulle vi hamna i en sitution där studion behöver stängas kommer vi se till att det finns möjligheter att fortsatt köra pass online hemifrån alternativt utomhus.

Följande åtgärder inför vi för att ni ska känna er trygga när ni besöker oss:

- Vi steppar upp städrutinerna och ökar städningen.
- Alla tvättar händerna med tvål och varmt vatten både innan och efter klasserna.
- Vi kommer inte köra några övningar i par och inte heller använda några redskap förutom våra egna kroppar.
- Vi ber alla att ta med sig egen tränings- eller yogamatta.
- Vid minsta symptom på förkylning ber vi dig stanna hemma. Detta gäller givetvis även oss intruktörer som håller i klasserna. 
- Vi kommer erbjuda en del klasser online samt livestreama en del av de klasser vi kör så att du som väljer att stanna hemma har en möjlighet att delta ändå.
- En del klasser körs utomhus om vädret tillåter. 

aktuellt!

Nyhet!
En helhetsupplevelse för kropp och själ.

Vill du unna dig en riktigt skön stund på massagebänken hos oss?
Vi erbjuder nu en härlig 60 minuters behandling där du får möjlighet att komma ner ordentligt i varv och där du får en stunds helande återhämtning.
Behandlingen inleds med en kortare guidad avslappning för att du ska få möjlighet att slappna av och bli mer mottaglig för den efterföljande djupgående massagen. Under massagen jobbar vi sedan igenom hela kroppen och behandlingen avslutas med en skön massage för skalp, nacke och ansikte. I behandlingen ingår ett glas bubblig kombucha och frukt.
Behandlingen finns också tillgänglig i 40 minuter och då jobbar vi igenom halva kroppen (överkropp eller underkropp).

Kampanjpris (t.o.m sista mars):
60 minuter- 600 kr (ord. 695 kr)
40 minuter- 400 kr (ord. 495 kr)

Bokning sker via mail eller sms: reception@esterco.se, tlf.nr 070-8252475.
Avbokning sker 24h före bokad tid.

​​​​​​​